Mind a(z) 12 találat megjelenítve

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Babor Men kezelés

  A professzionális bőrápolás a férfiaknak is jár!

  A kezelés során a férfi bőr speciális igényeire figyelünk!
  Eredménye pedig energizált, vitalitással teli,friss arcbőr. Finomabb ráncok a szem körül.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Cukorpasztás szőrtelenítés

  A cukorpasztával történő szőrtelenítés fájdalommentesebb, tartósabb és kíméletesebb mint más hasonló szőr eltávolító kezelések. Alkalmas az arc és a test szőrtelenítéséhez akár az érzékeny, intim területeken is kiválóan alkalmazható.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  DOCTOR BABOR kezelések

  A DOCTOR BABOR terméksorozat precíz megoldást kínál minden szépségproblémára. Innovatív, nagyhatékonyságú formulákat kombinálva a legújabb botanikai és csúcstechnológiai aktív összetevőkkel, a DOCTOR BABOR a legmagasabbra teszi a mércét, amikor hatékonyságról és azonnali eredményekről van szó. Az eredmény: láthatóan szebb, fiatalos arcbőr.
 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  HSR LIFTING kezelés

  A HSR kezelés a ráncok valamennyi típusára hat, mint pl. a mimikai barázdák és a gravitációs ráncok, valamint láthatóan ellensúlyozza a rugalmasság elvesztéséből eredő megereszkedést. 

  A bőr fókuszált emelést kap: simábbnak tűnik, rugalmasabb és az arc kontúrjai

  határozottabbak. 

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Mezoterápia

  A MesoFill-R Mezopen a tűhenger továbbfejlesztett, új generációs változata kíméletesebb és precízebb a tűhengernél orvosi a célból készült steril mikro-tű  modul a tűt nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozgatja.
 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Mikordermabrázió

  Mikordermabráziós kezelés során a bőr felsőrétegén lévő elhalt  hámsejtek és bőr-szennyeződéseket a csiszolófej segítségével távolítja el ( aluminium-oxid kristályokat fúj a bőrre) amely nem csak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér-és nyirokkeringését is.
 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Műszempilla

  Ez a szempilla más néven dúsító pilla 5-6 szál műszempilla csomózásából alakúlt ki.Ezeket a tincseket ragasztjuk fel az eredeti pilla tövekhez. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, nagyon ritkán okoz irritációt. Tartóssága általában 1-2 hét! Oldószerrel lehet eltávolítani.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Reversive kezelés

  A kezelés során bőr láthatóan tömörebbé, feszesebbé és kisimultabbá válik. Intenzíven hidratálttá és rugalmasabbá. A bőr megjelenése kifinomult, kiegyenlítettebb és ragyogó.

  Kezelés után az arcbőr tökéletesnek tűnik és fiatalos ragyogás tölti el.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  SeaCreation kezelés

  A kezelés során a SeaCreation hatóanyaga védelmet nyújt a korai bőröregedés ellen, támogatja a bőr anti-aging funkcióit és csökkenti az öregedés meglévő jeleit. A bőr ezáltal feszesebbnek, simábbnak és fiatalosan frissnek tűnik.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  SKINOVAGE kezelések

  Minden Skinovage px termék két innovatív, természetes összetevőt tartalmaz:
  Alpesi őssejtet és OsmoTec-et, valamint minden bőrtípusnak az egyén igényei szerint további aktív hatóanyagokat.
  A multifunkcionális Skinovage px ápoló termékcsaládnak 7 alcsoportja van, melyek mindegyik egy-egy bőrtípusra lettek kifejlesztve.
 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Smink

  A nők akkor találnak rá saját szépségükre, mikor elkezdenek önmaguk lenni. Minden nap újra és újra! Ez egyedül az Ő saját döntése.
  BABOR AGE ID termékek exkluzív textúrákkal és változatos árnyalatokkal segítenek kihangsúlyozni és visszaadni a nő személyiségének minden oldalát.

 • KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

  Szempilla lifting

  Lash lift – A szempilla spirál, a göndörítés és a szempilla hosszabbítás alternatívája. Műszempillák használata nélkül, látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk vendégeinket. Az eredmény, hosszabbnak, dúsabbnak tűnő pillák akár 6-8 héten át.